Enter your email to get
our latest news
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

over ons

De Bruijn Stables is gevestigd in het idyllische dorpje Loenen aan de Vecht.
Nog net in de provincie Utrecht, onder de rook van Amsterdam en vlakbij Schiphol zijn wij omgeven door prachtig natuurgebied met uitzicht over rivier De Vecht.

READ MORE


over ons

De Bruijn Stables is gevestigd in het idyllische dorpje Loenen aan de Vecht. Nog net in de provincie Utrecht, onder de rook van Amsterdam en vlakbij Schiphol zijn wij omgeven door prachtig natuurgebied met uitzicht over rivier De Vecht.

LEARN MORE

over ons

De Bruijn Stables is een kleine spring- en handelstal gevestigd in Loenen aan de Vecht, provincie Utrecht. De Bruijn Stables wordt gerund door Bart de Bruijn, springruiter en trainer. De Bruijn Stables houdt zich voornamelijk bezig met inkoop, trainen, opleiden, uitbrengen en verkopen van springpaarden. Daarnaast traint en begeleidt Bart ook springruiters van alle nationaliteiten en niveaus.

Hoe het begon
Bart is opgegroeid tussen de paarden. Hij is zijn carriere begonnen als springruiter op het familiebedrijf Stal de Bruijn. Hij bleek al op jonge leeftijd talentvol en heeft vanaf de jeugd meerdere paarden opgeleid en uitgebracht op top niveau. Na zijn studie Marketing is hij zich volledig gaan richten op de paardensport. In 2013 is Bart voor zichzelf begonnen, toen nog op het oude bedrijf in Driebergen-Rijsenburg. In 2017 is hij met het bedrijf en alle paarden verhuisd naar Loenen aan de Vecht; een magische plek vol mogelijkheden.

weg

weg

weg

weg

weg

weg

More information?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur nelly.
Suspendisse varius enim in eros elementum optimus.
Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.